OrganizationSSL Wildcard

Het GlobalSign OrganizationSSL Wildcard certificaat valideert uw organisatie en beschermt al uw subdomeinen. Optioneel kan u er verschillende domeinnamen aan te voegen, wat dit certificaat uniek maakt: zowel wildcard als SAN.

GlobalSign OrganizationSSL Wildcard

Duur 1 jaar 2 jaar
SSL Certificaat
Prijs/jaar 649.00 559.00 -14 %
Extra domein
Prijs/jaar € 109.49 € 92.29 -16%

Certificaatoverzicht

's oordeel over dit SSL certificaat:

OrganizationSSL Wildcard is uniek in zijn genre: het is een wildcard certificaat dat toelaat om extra domeinnamen toe te voegen. Het beste van twee werelden, en in tegenstelling tot andere uitgevers verhoogt GlobalSign de prijzen voor extra subdomeinen en SAN's niet volgens het type validatie. Als u een groot aantal subdomeinen wenst te beveiligen, gekoppeld aan een aantal externe domeinnamen, zal dit certificaat u vreugde bezorgen, evenals aan uw ICT team, dat slechts één enkel certificaat dient te beheren.

Kinamo's score:
5.0
  • Groene adresbalk
  • Organisatiegegevens op certificaat
  • Niet-www domein gratis beschermd

Beoordeel dit product!

Score van 2 sterren, gebaseerd op 3 beoordelingen

Wildcard

Met het OrganizationSSL Wildcard certificaat beveiligt u een onbeperkt aantal subdomeinen onder één domeinnaam. Een goedkope oplossing als u meer dan één subdomein wil beveiligen.

Waarborg

De waarborg is het bedrag dat de certificaatuitgever uitkeert aan uw klant als deze financieel verlies leidt door een foutief uitgereikt certificaat. Het OrganizationSSL Wildcard certificaat is verzekerd voor 1.250.000 $.

Single / Multi Domein

Het OrganizationSSL Wildcard certificaat valideert één enkele domeinnaam, maar u kan er optioneel extra SAN's aan toevoegen om meerdere domeinen te beveiligen.

Organisatie validatie

GlobalSign controleert de domeinnaam, maar ook uw organisatie. Uw bedrijfsgegevens zijn op het OrganizationSSL Wildcard certificaat opgenomen, wat uw bezoekers vertrouwen inboezemt.

Dynamic Site Seal

Een Dynamic Site Seal is een klikbare afbeelding van de certificaatuitgever die aantoont dat uw website beveiligd is. De Site Seal boezemt vertrouwen in en verbetert uw online verkoopsresultaten.

Onbeperkte server licenties

Dit certificaat mag op een onbeperkt aantal servers geinstalleerd worden, wat u toelaat om het te gebruiken voor load balancers, of voor verschillende onafhankelijke websites als u voor een wildcard of SAN certificaat opteert.

Kinamo Cloud SSL compatibel

De Kinamo Cloud SSL oplossing laat u toe om uw website op de Kinamo Cluster met een SSL certificaat te beveiligen zonder een eigen IP-adres te moeten aanschaffen.

Gratis mail, owa & autodiscover subdomeinen

Mail, owa and autodiscover subdomains worden door Microsoft Exchange en gelijkaardige producten gebruikt. Voor de prijs van één OrganizationSSL Wildcard certificaat voor uw website kan u uw mailserver gratis beveiligen.

OrganizationSSL Wildcard

GlobalSign OrganizationSSL Wildcard

Andere SSL certificaten van GlobalSign

GlobalSign certificaten Prijs Info
AlphaSSL Vanaf € 28.49
AlphaSSL Wildcard Vanaf € 98.49
DomainSSL Vanaf € 124.99
DomainSSL Wildcard Vanaf € 399.00
ExtendedSSL Vanaf € 549.00
OrganizationSSL Vanaf € 185.99
OrganizationSSL Wildcard Vanaf € 559.00