OrganizationSSL

GlobalSign OrganizationSSL certificaten nemen uw organisatiegegevens op het certificaat op, wat meer vertrouwen wekt bij uw bezoekers. De ongelimiteerde server licenties, de 3 gratis mail subdomeinen en de optie om extra SANs toe te voegen maken dit certificaat werkelijk polyvalent inzetbaar.

GlobalSign OrganizationSSL

Duur 1 jaar 2 jaar
SSL Certificaat
Prijs/jaar 215.99 185.99 -14 %
Extra domein
Prijs/jaar € 99.99 € 84.99 -15%
Extra subdomein
Prijs/jaar € 54.99 € 49.99 -9%

Certificaatoverzicht

's oordeel over dit SSL certificaat:

GlobalSign OrganizationSSL is een scherp geprijsd OV certificaat dat met een aantal gratis extra's komt. De mogelijkheid om dit certificaat goedkoop uit te breiden maakt het er enkel aantrekkelijker op. Dit is onze eerste keuze in OV certificaten. Dit certificaat is uiterst geschikt voor medium-traffic websites die een betrouwbare uitstraling wensen zonder de kost van een EV-certificaat.

Kinamo's score:
5.0
  • Wildcard
  • Groene adresbalk
  • Organisatiegegevens op certificaat
  • Niet-www domein gratis beschermd

Beoordeel dit product!

Score van 3 sterren, gebaseerd op 12 beoordelingen

Waarborg

De waarborg is het bedrag dat de certificaatuitgever uitkeert aan uw klant als deze financieel verlies leidt door een foutief uitgereikt certificaat. Het OrganizationSSL certificaat is verzekerd voor 1.250.000 $.

Single / Multi Domein

Het OrganizationSSL certificaat valideert één enkele domeinnaam, maar u kan er optioneel extra SAN's aan toevoegen om meerdere domeinen te beveiligen.

Organisatie validatie

GlobalSign controleert de domeinnaam, maar ook uw organisatie. Uw bedrijfsgegevens zijn op het OrganizationSSL certificaat opgenomen, wat uw bezoekers vertrouwen inboezemt.

Dynamic Site Seal

Een Dynamic Site Seal is een klikbare afbeelding van de certificaatuitgever die aantoont dat uw website beveiligd is. De Site Seal boezemt vertrouwen in en verbetert uw online verkoopsresultaten.

Onbeperkte server licenties

Dit certificaat mag op een onbeperkt aantal servers geinstalleerd worden, wat u toelaat om het te gebruiken voor load balancers, of voor verschillende onafhankelijke websites als u voor een wildcard of SAN certificaat opteert.

Kinamo Cloud SSL compatibel

De Kinamo Cloud SSL oplossing laat u toe om uw website op de Kinamo Cluster met een SSL certificaat te beveiligen zonder een eigen IP-adres te moeten aanschaffen.

Gratis mail, owa & autodiscover subdomeinen

Mail, owa and autodiscover subdomains worden door Microsoft Exchange en gelijkaardige producten gebruikt. Voor de prijs van één OrganizationSSL certificaat voor uw website kan u uw mailserver gratis beveiligen.

OrganizationSSL

GlobalSign OrganizationSSL

Andere SSL certificaten van GlobalSign

GlobalSign certificaten Prijs Info
AlphaSSL Vanaf € 28.49
AlphaSSL Wildcard Vanaf € 98.49
DomainSSL Vanaf € 124.99
DomainSSL Wildcard Vanaf € 399.00
ExtendedSSL Vanaf € 549.00
OrganizationSSL Vanaf € 185.99
OrganizationSSL Wildcard Vanaf € 559.00