ExtendedSSL

Het GlobalSign ExtendedSSL certificaat is een topklasse certificaat met Extended Validation. Met andere woorden: een uitgebreide validatie van uw onderneming volgens de hoogste industrienormen. Uw bezoekers krijgen een groene adresbalk te zien in de browser, inclusief naam van uw organisatie. Extra SANs zijn goedkoop toe te voegen.

GlobalSign ExtendedSSL

Duur 1 jaar 2 jaar
SSL Certificaat
Prijs/jaar 599.00 549.00 -8 %
Extra domein
Prijs/jaar € 109.49 € 92.29 -16%
Extra subdomein
Prijs/jaar € 54.99 € 49.29 -10%

Certificaatoverzicht

's oordeel over dit SSL certificaat:

GlobalSign's ExtendedSSL is niet het goedkoopste EV certificaat op de markt, maar het onderscheidt zich door de gratis maildomeinen en niet-www root domein. Bovendien kan u extra subdomeinen en SAN's toevoegen aan een ongelooflijk lage prijs voor een EV SSL certificaat. Hoe meer domeinen u met dit certficaat beveiligt, hoe goedkoper het u uitkomt per beveiligd domein.

Kinamo's score:
4.5
  • Wildcard
  • Organisatiegegevens op certificaat
  • Niet-www domein gratis beschermd

Beoordeel dit product!

Score van 4 sterren, gebaseerd op 10 beoordelingen

Waarborg

De waarborg is het bedrag dat de certificaatuitgever uitkeert aan uw klant als deze financieel verlies leidt door een foutief uitgereikt certificaat. Het ExtendedSSL certificaat is verzekerd voor 1.500.000 $.

Single / Multi Domein

Het ExtendedSSL certificaat valideert één enkele domeinnaam, maar u kan er optioneel extra SAN's aan toevoegen om meerdere domeinen te beveiligen.

Extended validatie

GlobalSign controleert uw domein en audit uw organisatie voor de afgifte van het ExtendedSSL certificaat. Uw bezoekers hebben de zekerheid dat ze met een bona-bedrijf in zee gaan.

Dynamic Site Seal

Een Dynamic Site Seal is een klikbare afbeelding van de certificaatuitgever die aantoont dat uw website beveiligd is. De Site Seal boezemt vertrouwen in en verbetert uw online verkoopsresultaten.

Onbeperkte server licenties

Dit certificaat mag op een onbeperkt aantal servers geinstalleerd worden, wat u toelaat om het te gebruiken voor load balancers, of voor verschillende onafhankelijke websites als u voor een wildcard of SAN certificaat opteert.

Groene adresbalk in de browser

Als beloning voor het strikt validatieproces voor een ExtendedSSL certificaat, krijgen bezoekers een groene adresbalk met uw naam te zien. Uw klanten weten onmiddellijk dat ze zich op een hoogst betrouwbare website bevinden.

Kinamo Cloud SSL compatibel

De Kinamo Cloud SSL oplossing laat u toe om uw website op de Kinamo Cluster met een SSL certificaat te beveiligen zonder een eigen IP-adres te moeten aanschaffen.

Gratis mail, owa & autodiscover subdomeinen

Mail, owa and autodiscover subdomains worden door Microsoft Exchange en gelijkaardige producten gebruikt. Voor de prijs van één ExtendedSSL certificaat voor uw website kan u uw mailserver gratis beveiligen.

ExtendedSSL

GlobalSign ExtendedSSL

Andere SSL certificaten van GlobalSign

GlobalSign certificaten Prijs Info
AlphaSSL Vanaf € 28.49
AlphaSSL Wildcard Vanaf € 98.49
DomainSSL Vanaf € 124.99
DomainSSL Wildcard Vanaf € 399.00
ExtendedSSL Vanaf € 549.00
OrganizationSSL Vanaf € 185.99
OrganizationSSL Wildcard Vanaf € 559.00