DomainSSL Wildcard

Het GlobalSign DomainSSL Wildcard certificaat is de goedkoopste wildcard van de top-uitgevers. Het beveiligt uw domeinnaam en al zijn subdomeinen. De dynamische GlobalSign Site Seal wekt vertrouwen en verbetert uw conversies.

GlobalSign DomainSSL Wildcard

Duur 1 jaar 2 jaar
Prijs/jaar 429.00 399.00 -7 %

Certificaatoverzicht

's oordeel over dit SSL certificaat:

This high-end wildcard certificate may be a good choice to secure an unlimited number of servers in your organization, at least if they all share the same root domain. If your needs do not exceed a few domain names, you may be better off with the non-wildcard version of DomainSSL, or OrganizationSSL if your domains aren't related.

Kinamo's score:
4.0
  • Groene adresbalk
  • Organisatiegegevens op certificaat
  • Niet-www domein gratis beschermd

Beoordeel dit product!

Score van 3 sterren, gebaseerd op 4 beoordelingen

Wildcard

Met het DomainSSL Wildcard certificaat beveiligt u een onbeperkt aantal subdomeinen onder één domeinnaam. Een goedkope oplossing als u meer dan één subdomein wil beveiligen.

Waarborg

De waarborg is het bedrag dat de certificaatuitgever uitkeert aan uw klant als deze financieel verlies leidt door een foutief uitgereikt certificaat. Het DomainSSL Wildcard certificaat is verzekerd voor 10.000 $.

Enkel domein

GlobalSign beveiligt één enkele fully qualified domeinnaam met uw DomainSSL Wildcard certificaat.

Domein validatie

GlobalSign valideert de eigendom van het domein voor de uitgifte. Het DomainSSL Wildcard certificaat wordt doorgaans in luttele minuten afgeleverd.

Dynamic Site Seal

Een Dynamic Site Seal is een klikbare afbeelding van de certificaatuitgever die aantoont dat uw website beveiligd is. De Site Seal boezemt vertrouwen in en verbetert uw online verkoopsresultaten.

Onbeperkte server licenties

Dit certificaat mag op een onbeperkt aantal servers geinstalleerd worden, wat u toelaat om het te gebruiken voor load balancers, of voor verschillende onafhankelijke websites als u voor een wildcard of SAN certificaat opteert.

Kinamo Cloud SSL compatibel

De Kinamo Cloud SSL oplossing laat u toe om uw website op de Kinamo Cluster met een SSL certificaat te beveiligen zonder een eigen IP-adres te moeten aanschaffen.

Gratis mail, owa & autodiscover subdomeinen

Mail, owa and autodiscover subdomains worden door Microsoft Exchange en gelijkaardige producten gebruikt. Voor de prijs van één DomainSSL Wildcard certificaat voor uw website kan u uw mailserver gratis beveiligen.

DomainSSL Wildcard

GlobalSign DomainSSL Wildcard

Andere SSL certificaten van GlobalSign

GlobalSign certificaten Prijs Info
AlphaSSL Vanaf € 28.49
AlphaSSL Wildcard Vanaf € 98.49
DomainSSL Vanaf € 124.99
DomainSSL Wildcard Vanaf € 399.00
ExtendedSSL Vanaf € 549.00
OrganizationSSL Vanaf € 185.99
OrganizationSSL Wildcard Vanaf € 559.00