AlphaSSL Wildcard

Het goedkoopste, snel uitgereikt SSL certificaat dat uw rootdomein en alle subdomeinen beveiligt. Het AlphaSSL Wildcard certificaat is compatibel met Kinamo Cloud SSL, wat u de kost van een eigen IP-adres uitspaart.

GlobalSign AlphaSSL Wildcard

Duur 1 jaar 2 jaar
Prijs/jaar 109.49 98.49 -10 %

Certificaatoverzicht

's oordeel over dit SSL certificaat:

Zoek niet verder als u aan de absoluut laagste prijs meerdere subdomeinen wil beveiligen: het AlphaSSL Wildcard certificaat is de goedkoopste wildcard in het Kinamo gamma, en bovendien compatibel met Kinamo Cloud SSL. GlobalSign onderscheidt zich van de concurrentie op het enige vlak dat voor low-cost DV-certificaten van tel is: de prijs.

Kinamo's score:
5.0
  • Groene adresbalk
  • Organisatiegegevens op certificaat
  • Gratis mail, owa & autodiscover subdomeinen
  • Niet-www domein gratis beschermd

Beoordeel dit product!

Score van 3 sterren, gebaseerd op 17 beoordelingen

Wildcard

Met het AlphaSSL Wildcard certificaat beveiligt u een onbeperkt aantal subdomeinen onder één domeinnaam. Een goedkope oplossing als u meer dan één subdomein wil beveiligen.

Waarborg

De waarborg is het bedrag dat de certificaatuitgever uitkeert aan uw klant als deze financieel verlies leidt door een foutief uitgereikt certificaat. Het AlphaSSL Wildcard certificaat is verzekerd voor 1.000 $.

Enkel domein

GlobalSign beveiligt één enkele fully qualified domeinnaam met uw AlphaSSL Wildcard certificaat.

Domein validatie

GlobalSign valideert de eigendom van het domein voor de uitgifte. Het AlphaSSL Wildcard certificaat wordt doorgaans in luttele minuten afgeleverd.

Dynamic Site Seal

Een Dynamic Site Seal is een klikbare afbeelding van de certificaatuitgever die aantoont dat uw website beveiligd is. De Site Seal boezemt vertrouwen in en verbetert uw online verkoopsresultaten.

Onbeperkte server licenties

Dit certificaat mag op een onbeperkt aantal servers geinstalleerd worden, wat u toelaat om het te gebruiken voor load balancers, of voor verschillende onafhankelijke websites als u voor een wildcard of SAN certificaat opteert.

Kinamo Cloud SSL compatibel

De Kinamo Cloud SSL oplossing laat u toe om uw website op de Kinamo Cluster met een SSL certificaat te beveiligen zonder een eigen IP-adres te moeten aanschaffen.

AlphaSSL Wildcard

GlobalSign AlphaSSL Wildcard

Andere SSL certificaten van GlobalSign

GlobalSign certificaten Prijs Info
AlphaSSL Vanaf € 28.49
AlphaSSL Wildcard Vanaf € 98.49
DomainSSL Vanaf € 124.99
DomainSSL Wildcard Vanaf € 399.00
ExtendedSSL Vanaf € 549.00
OrganizationSSL Vanaf € 185.99
OrganizationSSL Wildcard Vanaf € 559.00