TrueBusinessID EV SAN

Het TrueBusinessID EV SAN SSL certificaat combineert de strengste validatie en de optie om meerdere domeinen goedkoop te beveiligen. Het certificaat beschermt standaard 5 domeinen, en kan uitgebreid worden tot een maximum van 25.

GeoTrust TrueBusinessID EV SAN

Duur 1 jaar 2 jaar
SSL Certificaat
Prijs/jaar 399.00 349.00 -13 %
Extra domein
Prijs/jaar € 49.99 € 46.99 -6%

Certificaatoverzicht

's oordeel over dit SSL certificaat:

Het TrueBusinessID EV SAN certificaat van GeoTrust is een aantrekkelijke formule met zijn 5 inbegrepen domeinnamen, zijn ongelimiteerde server licentie, en goedkope extra SAN's. Een te overwegen optie om meerdere domeinen in extended validatie te beveiligen aan een zacht prijsje. De enige concurrent op dit niveau is Comodo's EV SSL Multi-Domain.

Kinamo's score:
4.5
  • Wildcard
  • Organisatiegegevens op certificaat
  • Kinamo Cloud SSL compatibel
  • Gratis mail, owa & autodiscover subdomeinen
  • Niet-www domein gratis beschermd

Beoordeel dit product!

Score van 4 sterren, gebaseerd op 6 beoordelingen

Waarborg

De waarborg is het bedrag dat de certificaatuitgever uitkeert aan uw klant als deze financieel verlies leidt door een foutief uitgereikt certificaat. Het TrueBusinessID EV SAN certificaat is verzekerd voor 1.500.000 $.

Multi Domein

Het TrueBusinessID EV SAN certificaat laat u toe om verschillende root domeinen op één enkel certificaat onder te brengen.

Extended validatie

GeoTrust controleert uw domein en audit uw organisatie voor de afgifte van het TrueBusinessID EV SAN certificaat. Uw bezoekers hebben de zekerheid dat ze met een bona-bedrijf in zee gaan.

Dynamic Site Seal

Een Dynamic Site Seal is een klikbare afbeelding van de certificaatuitgever die aantoont dat uw website beveiligd is. De Site Seal boezemt vertrouwen in en verbetert uw online verkoopsresultaten.

Onbeperkte server licenties

Dit certificaat mag op een onbeperkt aantal servers geinstalleerd worden, wat u toelaat om het te gebruiken voor load balancers, of voor verschillende onafhankelijke websites als u voor een wildcard of SAN certificaat opteert.

Groene adresbalk in de browser

Als beloning voor het strikt validatieproces voor een TrueBusinessID EV SAN certificaat, krijgen bezoekers een groene adresbalk met uw naam te zien. Uw klanten weten onmiddellijk dat ze zich op een hoogst betrouwbare website bevinden.

TrueBusinessID EV SAN

GeoTrust TrueBusinessID EV SAN

Andere SSL certificaten van GeoTrust

GeoTrust certificaten Prijs Info
QuickSSL Premium Vanaf € 59.99
QuickSSL Premium SAN Vanaf € 119.99
RapidSSL Vanaf € 21.99
RapidSSL Wildcard Vanaf € 109.99
TrueBusinessID Vanaf € 104.99
TrueBusinessID EV Vanaf € 169.00
TrueBusinessID EV SAN Vanaf € 349.00
TrueBusinessID SAN Vanaf € 229.00
TrueBusinessID Wildcard Vanaf € 349.00