TrueBusinessID EV

GeoTrust's TrueBusinessID EV SSL certificaat is de hoogste trap van validatie en veiligheid aan de laagste prijs. Uw bezoekers zien de groene adresbalk met uw bedrijfsgegevens, hun vertrouwen wordt gewekt, en uw verkoop vaart er wel bij. Uw beste keuze als u een goedkoop EV certificaat zoekt.

GeoTrust TrueBusinessID EV

Duur 1 jaar 2 jaar
Prijs/jaar 199.00 169.00 -15 %

Certificaatoverzicht

's oordeel over dit SSL certificaat:

Aan GeoTrust komt de eer toe het goedkoopste EV SSL certificaat op de markt aan te bieden, met ongelimiteerde server licenties en een gratis niet-www domein erbovenop. We hebben een licht voorkeur voor grote broer TrueBusinessID EV SAN omwille van de grotere flexibiliteit. Niettemin is dit certificaat de gedroomde kans om over te schakelen op een groene balk.

Kinamo's score:
4.0
  • Wildcard
  • Organisatiegegevens op certificaat
  • Kinamo Cloud SSL compatibel
  • Gratis mail, owa & autodiscover subdomeinen
  • Niet-www domein gratis beschermd

Beoordeel dit product!

Score van 4 sterren, gebaseerd op 4 beoordelingen

Waarborg

De waarborg is het bedrag dat de certificaatuitgever uitkeert aan uw klant als deze financieel verlies leidt door een foutief uitgereikt certificaat. Het TrueBusinessID EV certificaat is verzekerd voor 1.500.000 $.

Enkel domein

GeoTrust beveiligt één enkele fully qualified domeinnaam met uw TrueBusinessID EV certificaat.

Extended validatie

GeoTrust controleert uw domein en audit uw organisatie voor de afgifte van het TrueBusinessID EV certificaat. Uw bezoekers hebben de zekerheid dat ze met een bona-bedrijf in zee gaan.

Dynamic Site Seal

Een Dynamic Site Seal is een klikbare afbeelding van de certificaatuitgever die aantoont dat uw website beveiligd is. De Site Seal boezemt vertrouwen in en verbetert uw online verkoopsresultaten.

Onbeperkte server licenties

Dit certificaat mag op een onbeperkt aantal servers geinstalleerd worden, wat u toelaat om het te gebruiken voor load balancers, of voor verschillende onafhankelijke websites als u voor een wildcard of SAN certificaat opteert.

Groene adresbalk in de browser

Als beloning voor het strikt validatieproces voor een TrueBusinessID EV certificaat, krijgen bezoekers een groene adresbalk met uw naam te zien. Uw klanten weten onmiddellijk dat ze zich op een hoogst betrouwbare website bevinden.

TrueBusinessID EV

GeoTrust TrueBusinessID EV

Andere SSL certificaten van GeoTrust

GeoTrust certificaten Prijs Info
QuickSSL Premium Vanaf € 59.99
QuickSSL Premium SAN Vanaf € 119.99
RapidSSL Vanaf € 21.99
RapidSSL Wildcard Vanaf € 109.99
TrueBusinessID Vanaf € 104.99
TrueBusinessID EV Vanaf € 169.00
TrueBusinessID EV SAN Vanaf € 349.00
TrueBusinessID SAN Vanaf € 229.00
TrueBusinessID Wildcard Vanaf € 349.00