TEDXFLANDERS, POWERED BY KINAMO

Terug naar nieuws

Gepubliceerd op 26 jan. 2024.

TE Dx 1

Een tijd geleden nam TEDxFlanders contact op met ons om te horen of wij hen konden helpen met de ontwikkeling van een nieuwe website en hen konden bijstaan met de online communicatie op sociale media.

Naast de verkondiging van hun hoofd event ‘Now’ vieren zij eveneens een unieke mijlpaal: het 10-jarig bestaan van TEDxFlanders.

We zijn dan ook trots om de website te mogen delen die tot stand gebracht werd in een nauwe samenwerking tussen TEDxFlanders en Kinamo. Het hoofddoel van de website is om evenementen in de toekomst aan te kondigen en een hub te worden voor het verspreiden van de TEDxFlanders Ideeën.
De grafische elementen op de website werden geïnspireerd door de ‘heart of the X’ vorm of het kloppend hart van TEDxFlanders, waar mensen en ideeën samenkomen en waar de TEDx vonk het meest tastbaar is.

Img ted 1

Over TEDxFlanders

TEDxFlanders is een onafhankelijk georganiseerd TED evenement. Initieel gestart als eerst TEDx evenement in België in 2009, staat TEDxFlanders sinds de start voor het “delen van ideeën die het waard zijn om te verspreiden”.

Op 3 April organiseert TEDxFlanders het belangrijkste evenement van het jaar onder het thema NOW.

“NOW” is een oproep om het heden in al zijn complexiteit te begrijpen.

Voor TEDxFlanders is het “NOW” thema extra relevant daar het een opportuniteit is om een reflectie te maken van de wereld waar we vandaag in leven. We kijken terug naar ons verleden, onze geschiedenis en waar we vandaan komen. Vervolgens kijken we naar de toekomst en waar we naartoe willen. In elk geval, het vergt moed om in het hier en “Nu” te zijn!

Het “NOW” evenement neemt u mee op een reis met acht buitengewone sprekers en twee geweldige acts van België en over heel de wereld. De TEDxFlanders’ sprekers staan klaar om u te inspireren met hun verhalen.

> Meer informatie en tickets voor het evenement

Het vieren van een verjaardag

Niet alleen TEDxFlanders viert een belangrijke verjaardag. Dit jaar mag ook Kinamo zijn 15e verjaardag vieren.

15years 1

Dankzij het vertrouwen van onze klanten zijn we uitgegroeid tot een gezond bedrijf in de immer evoluerende Internet scene in België. We zijn trots, om na 15 jaar in een zeer competitieve markt een gevestigde speler te mogen blijven op vlak van cloud hosting, managed services, ontwikkeling en DevOps diensten.

> Ontdek meer over de mijlpalen van Kinamo

Let’s meet

Net voor de aanvang van de TEDXFlanders “Now” conference zullen er food trucks geparkeerd staan buiten aan deSingel. Wij hopen u daar te mogen ontmoeten zodat we samen een glas kunnen heffen op deze verjaardag.

Selecteer uw taal

Alle talen: