BESTE WENSEN VOOR 2020

Terug naar nieuws

Gepubliceerd op 26 jan. 2024.

Allereerst willen we u namens het volledige Kinamo team bedanken voor een zeer boeiend 2019. We hopen dat 2020 voor u een jaar met veel professioneel en familiaal geluk mag worden.

Met 2020 voor de deur staan we even stil bij de vele mooie zaken die 2019 ons heeft gebracht:

Even ontspannen

Elk eindejaar vragen jullie om opnieuw onze uitknip beste-wensen-feestkaart door te sturen. Daarom voorzien we dit jaar een vernieuwde versie.

Holidaygreetings Kinamo2019 1

We zijn niet geheel zeker van waar het succes van de kaart. Maar misschien is het een leuk projectje om schoonmoeders, kinderen en anderen in stilte bezig te houden tijdens de vele eindejaarsfeesten? 😉 😉

Goede voornemens

Heeft u al een lijstje gemaakt met goede voornemens voor 2020?

Voor 2020 is het ons voornemen om onze full service aanpak op vlak van Cloud hosting, DevOps en Development verder te verbreden. Zo mag u zich alvast verwachten aan een aantal nieuwe services en initiatieven.

Los van goede voornemens blijft Kinamo ook in 2020 het vertrouwde Kinamo. Oplossingen op maat en een persoonlijke support aanpak blijven centraal!

Wat zijn uw ‘online’ goede voornemens voor 2020? Een nieuwe site? Nieuwe infrastructuur? Deel uw goede voornemens met ons zodat we ze in 2020 samen kunnen verwezenlijken.

Prettige eindejaarsfeesten!

Selecteer uw taal

Alle talen: