VMware

Kinamo maakt als VMware Solution Provider (VSP) extensief gebruik van VMware vSphere en VMware vCenter technologie voor de Kinamo Cloud, Private Cloud implementaties en virtuele server hosting (VPS).

Kinamo stelt zijn VMware expertise tot uw beschikking, in consultancy, aanschaf van VMware licenties en realisatie van in-house server virtualisatie, de migratie van on-site servers naar de cloud in het datacenter, of het opzetten van virtuele desktop infrastructuur (VDI).

Informatie aanvragen

Debian

De Linux distributie Debian geniet veel bijval bij developers en system administrators omwille van zijn betrouwbaarheid en talrijke beschikbare software packages. Kinamo maakt doorheen zijn netwerk gebruik van Debian servers en ondersteunt Debian op de virtuele en dedicated servers van klanten.

Voor uw eigen Debian serverproject, van een fileserver op kantoor tot een cluster van webservers in het datacenter, biedt Kinamo u advies van A tot Z. Van het uitstippelen van een server roadmap tot het in productie nemen van uw omgeving kan u beroep doen op onze consultancy en hands-on aanpak.

Informatie aanvragen

CentOS

CentOS Linux is 100% gebaseerd op de uiterst stabiele Red Hat Enterprise Linux (RHEL) distributie, en is het operating systeem bij uitstek voor bedrijfskritische toepassingen. Naast Debian is CentOS de distributie die Kinamo servers aanstuurt.

Kinamo host een officiële publieke CentOS mirror ( mirror.kinamo.be ) die meermaal daags synchroniseert, zodat u deze uiterst betrouwbare Linux distributie via het razendsnelle Kinamo netwerk kan installeren en updaten.

Informatie aanvragen

Zimbra

Zimbra is een toonaangevende ontwikkelaar van mail server software en groupware. Kinamo kiest voor Zimbra in het datacenter, in een shared mailbox multi-tenant model of via uw eigen dedicated mailserver.

Kinamo biedt u als Zimbra partner naast hosted oplossingen ook aanschaf van Zimbra licenties en ondersteuning of de volledige implementatie van uw eigen project op kantoor.

Informatie aanvragen

Dell

Kinamo kiest exclusief voor Dell voor dedicated servers en front-end servers voor VPS en cloud computing. Dell servers zijn toonaangevend in energie-efficiëntie, performantie en betrouwbaarheid.

Als Dell Premier Partner adviseert Kinamo u bij de aanschaf van een server voor datacenter colocation of kantoorgebruik, maar ook bij aanschaf van Dell laptops, desktops en thin clients. Kinamo biedt u eveneens een belangrijke korting op de list price van Dell hardware.

Informatie aanvragen

EMC

Kinamo is EMC Authorized Partner, en gebruikt exclusief EMC SAN systemen zoals VNX en VNXe om redundante, snelle shared storage te voorzien op de Kinamo Cloud en Private Cloud implementaties.

Onze EMC storage architects zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, en begeleiden u samen met de EMC gecertifieerde technici bij het concretisering van uw storage noden naar de aanschaf een SAN omgeving, van planningsfase tot productie, tot en met het opzetten van uw eigen cloud infrastructuur op basis van VMware, EMC en Dell.

Informatie aanvragen

Cisco

Cisco switching en firewall technologie is alom aanwezig in het Kinamo netwerk, van core switches in de backbone tot access switches voor servers van klanten.

Kinamo begeleidt u bij keuze, aanschaf en configuratie van Cisco apparatuur, van office routers op kantoor tot redundante firewalls of Layer 3 switches voor uw datacenter hosting.

Informatie aanvragen